CATALUNYANOTICIES.COM - Logo

El digital de Catalunya!

03/03/2024

::


Catalunya Notícies (CN) és el digital que fomenta l'ús del català i les noves tecnologies. Un mitjà promotor de la cultura catalana a tot Catalunya. CN edita el diari electrònic www.Catalunyanoticies.com, d'interès públic, i col·labora amb la Biblioteca de Catalunya per oferir el patrimoni digital de Catalunya.

CATALUNYA NOTICIES

És el gabinet de premsa, conferències, cultura, entrevistes i notícies del moment en temps real que gestiona el grup CN. El punt d'informació i notícies de proximitat és el nostre punt de referència, però també cobrim altres àrees d'interès general. Defensem la llibertat d'expressió, per això som un mitjà independent, plural, sense censura i amb la màxima llibertat d'expressió. Apostem per les informacions locals i les noves tecnologies.

Catalunyanoticies.com PATRIMONI DIGITAL DE CATALUNYA!

Projecte:

  • Dins del nostre projecte es desenvolupen formats audiovisuals i reportatges culturals i d'interès general.

  • Apostem pel desenvolupament de les infraestructures de telecomunicacions i la immediatesa en les informacions de proximitat.

  • El mitjà Catalunya Notícies també dóna la possibilitat de poder fer pràctiques als estudiants de periodisme i a periodistes a l'atur, i a professionals del món de la ràdio i la televisió.


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia